• Verzonden binnen 24 uur
  • info@pkmncards.nl
  • Gratis Afhalen (Papendrecht)
  • +31(0)634015629
  • Verzonden binnen 24 uur
  • info@pkmncards.nl
  • Gratis Afhalen (Papendrecht)
  • +31(0)634015629
Mew VMAX League Battle Deck

Mew VMAX League Battle Deck

€ 29,95
Op voorraad

Beschrijving

Vorm een team met Mew VMAX en maak tegenstanders af met de kracht van Fusion Strike! Deze Pokémon VMAX van jou in dit League-ready deck dat perfect is voor ervaren Trainers en Pokémon TCG-spelers. Het Mew VMAX League Battle Deck bevat een groot aantal kaarten, waaronder premium foliekaarten en een goed afgestemde set Pokémon- en Trainer-kaarten, en bevat een van de populairste Pokémon van de Kanto-regio met de volledige kracht van de Fusion Strike-engine achter zich.

Onder de hoogwaardige foliekaarten van het League Battle Deck bevindt zich niemand minder dan Genesect V. Met zijn krachtige Fusion Strike System kun je kaarten trekken totdat je evenveel kaarten in je hand hebt als er Fusion Strike Pokémon in het spel zijn. Genesect V heeft ook de Techno Blast-aanval, die 210 schade doet voor 3 Energy (maar let er wel op dat deze Pokémon niet kan aanvallen tijdens je volgende beurt). Deze aanvalskosten kunnen hervuld worden met Fusion Strike Energy, een Speciale Energie die gebruikt kan worden als elk type Energy voor Fusion Strike Pokémon.

Mew VMAX zal meestal de Pokémon zijn die Techno Blast gebruikt in je Pokémon TCG-gevechten. Met de Cross Fusion Strike-aanval van Mew VMAX kun je 1 aanval van je Benched Fusion Strike Pokémon kiezen en deze gebruiken als aanval van Mew VMAX. Als je Genesect V op je Bench hebt, kan Mew V Techno Blast kopiëren voor slechts 2 Energy of een enkele Double Turbo Energy. Mew's gratis terugtrekkingskosten maken het ook gemakkelijk om in en uit de Active Spot te komen, zodat hij Techno Blast-aanvallen met gemak kan aaneenschakelen.

Gebruik de kracht van Fusion Strike en daag je vrienden uit met alles wat het Mew VMAX League Battle Deck te bieden heeft!


Het Pokémon TCG: Mew VMAX League Battle Deck bevat:

Een volledig, speelbaar deck van 60 kaarten boordevol power cards

2 foliekaarten met Mew V

2 foliekaarten met Mew VMAX

2 foliekaarten met Genesect V

1 deck box

2 conditie marker munten

6 damage-counter dobbelstenen en 1 competitie-legale munt-dobbelsteen

1 strategieblad

Een codekaart voor Pokémon TCG Online of Pokémon TCG Live.